Manicure og Pedicure​

Vi giver den ultimative luksus til dine hænder, negle og fødder

Manicure

​Hver dag bliver dine hænder og negle udsat for hårde prøvelser og påvirkninger som kemikalier, vand, sæbe og skiftende vejr. Det slider alt sammen på huden, sætter sine spor på hænder og negle og gør en grundig, professionel pleje nødvendig.


Med en beskyttende manicure hos Rungruedee Management får du sunde, smukke og velplejede hænder og negle, der kan vises frem ved enhver anledning.

Vi tilbyder bl.a. aromatiske håndbade, håndpeeling, filing af negle, lakering, pleje af neglebånd og en afstressende håndmassage.

Vi påsætter også smukke og forførende kunstige negle, der tillader dine rigtige negle at ånde indenunder, så der ikke opstår fugtighed eller neglesvamp.

Pedicure​

Du kender det nok. Det er sjældent, at tiden er til en ordentlig pleje af dine fødder i den travle hverdag. Resultatet bliver, at dine trætte fødder får hård hud og slidte negle.

Hos os får dine fødder den behandling, de fortjener. En behandling, der får dine fødder til at stråle af velvære og skønhed.

Vi lægger altid ud med et behageligt fodbad, der er dejligt afstressende og gør det lettere at fjerne den hårde hud. Ønsker du fodmassage som en del af behandlingen, giver vi en massage med zoneterapeutisk effekt, der løser op i hele kroppen.

Vi har et stort udvalg af olier og cremer til fødder, så du altid kan få en, der passer til din hudtype og som hjælper mod de gener, du måtte have.

Kom forbi vores klinik og kom på god fod med dine fødder.

Kort om firmaet

Vi arbejder med en række forskellige massagetekniker, der kan bruges til at løse op for forskellige spændinger. 

Fra afspændingsmassage og fysiologisk dybdemassage til massage med æteriske olier, der skaber harmoni i kroppen.

Kontaktoplysninger

Warm Soul Wellness

​​Stengårds Alle 210, 2860 Søborg

Klik her for rutevejledning


Telefon: 93 99 97 26

Åbningstider

Mandag - fredag

10.00 - 20.00

Lørdag

10.00 - 20.00

Søndag

Lukket

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores åbningstider.